• SEMİNER DUYURUSU
  • Misyonumuz
  • Vizyonumuz

Hakkımızda

Özel Artı Eğitim Kurumları’nın temeli 2013 yılında Yakup Kurtaran ve Halil Savaş tarafından açılmıştır. Kurucularımız, 2013 yılında, Gaziantep/Nizip’in en başarılı ve istikrarlı kurumlarından; Nizip Artı Özel Eğitim Kurumu olarak faaliyete geçirmişlerdir. Kurulduğu yıldan itibaren, en üst düzeyde başarı yakalayan; üniversite sınavlarında aldığı sonuçlar ile aileler ve öğrencilerin büyük güvenini kazanan kurumumuz bir öğretim üssü olarak zihinlerde yer etmiştir.

Özel Artı Eğitim Kurumları’nın başarısı güçlü finansal yapısından ve iş ahlakına bağlılığından kaynaklanmaktadır.  Kurumun uzun vadeli hedefi Türkiye’nin en iyi eğitim hizmeti veren kurumu olmaktır. Öğrencilerinin ve velilerin desteğiyle hedeflerine varmakta ve aşmakta kararlıdır. Kurumumuzun orta vadeli hedefi, Gaziantep’te uluslararası standartlardaki en iyi özel okul hizmetini yürütmektir.

Özel Artı Eğitim Kurumları, kuruluş yılından itibaren, üzerine düşen büyük sorumluluğu çalışanları ile paylaşmış ve ast-üst, işçi-işveren gibi klasik kalıpların ötesinde üst düzey bir dayanışma, özveri ve ekip ruhu ile bugünkü başarıyı yakalamıştır.

ÖĞRETMEN KADROMUZ

Büşranur CİCE