• SEMİNER DUYURUSU
  • Vizyonumuz

Değerlerimiz

Saygı ve Bağlılık

·         İşimizi en doğru şekilde, hakkıyla ve gönülden sahiplenerek yaparız.

·         Net sözler verir, verdiğimiz sözleri mutlaka yerine getiririz, sonuçlarını bildiririz.

·         Kendimizi ve çalışma arkadaşlarımızı devamlı geliştiririz.

·         Tüm ilişkilerimizde dürüst, şeffaf ve tutarlı davranır, bu sayede güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurarız.

"Biz" olmak

·         Hepimizin ilk ve ortak hedefi öğrenci ve velilerimizi memnun etmektir; bunun için birbirimize destek oluruz, bize verilen desteği takdir ederiz.

·         Bireysel performans kadar ekip ve kurum performansını da önemser ve destekleriz.

·         Tüm iletişimlerimizde önce dinleriz ve ihtiyaçları anlarız.

·         Birbirimize güvenir, birbirimizin uzmanlığına saygı gösteririz.

·         Kararlarımızı, bütünü düşünerek ve bütüne etkilerini değerlendirerek veririz.

·         Artı Eğitim Kurumları Olarak toplumumuzu ve çevreyi korur ve destekleriz.

Yaratıcılık

·         Bir işin nasıl yapılamayacağını değil, yeni yaklaşımlar geliştirerek nasıl yapılabileceğini düşünür ve söyleriz.

·         Standart çözümlerin farklı ihtiyaçları karşılayamadığı durumlarda bilgimizden, deneyimlerimizden, ilişkilerimizden ve teknolojiden yararlanarak ihtiyaca en uygun çözümleri hızla üretiriz.

·         Öğrencilerimize daha verimli olabilmek için yeni fikirler geliştirir ve bu fikirleri hayata geçirmek için harekete geçeriz.

Liderlik

·         Değişimi kucaklarız; değişimin en hızlı ve sorunsuz şekilde hayata geçmesi için kendimiz dahil herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini biliriz.

·         Hatalarımızdan öğrenebildiğimiz ve hatalarımızı tekrarlamadığımız sürece inisiyatif kullanırız, kullanmayı teşvik ederiz.

·         Performansı objektif ve ölçülebilir kriterlere göre tanımlar, adil ve tutarlı bir şekilde değerlendiririz.

·         İyi yapılan bir işi ve başarıyı mutlaka takdir ederiz; aynı zamanda birbirimizi geliştirmeye yönelik geribildirimlerde bulunuruz.

Doğruluğuna inandığımız konuları rasyonel bir şekilde sonuna kadar savunur, hayata geçirmek için yapıcı bir şekilde çalışırız

ÖĞRETMEN KADROMUZ

Büşranur CİCE