SERVİS

Okulumuzda, çocuklarımızın ulaşımını sağlayan güvenilir ve profesyonel taşımacılık hizmeti sunulmaktadır.Bu kapsamda Nizip' deki öğrencilerimizi Okulumuz  Gökay Güvenlik Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi , Birecikten gelen öğrencilerimizi ise Çağdaş Güvenlik Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile taşımacılık işlemini yürütülmekteyiz. Tüm araçlarımız  GPS takip sistemi ile takip edilmektedir. Öğrenciler okula  geliş ve gidişlerde idareciler ve nöbetçi öğretmenleri tarafından karşılanır ve uygulanır.

Okul Servisi Kullanım Kuralları ;

Öğrenciler servis görevlilerin uyarılarını dinler, onlara saygılı davranırlar.
Öğrenciler servis araçlarına zarar veremez.
Öğrenciler, araçlarda emniyet kemerlerini mutlaka bağlarlar.
Öğrenciler, servis içinde ayağa kalkıp dolaşamazlar.
Öğrenciler, serviste sürücünün dikkatini dağıtacak şekilde yüksek sesle konuşmaz ve müzik dinlemez.
Araçlarda yiyecek  içecek tüketilmez.
Servis hakkında her türlü istek, öneri ve şikayetler önce okul yönetimine bildirir.