2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Özel Nizip Artı Anadolu Lİsesi Tarafından 3 Mayıs Cuma Günü Akınsan Gold Salonunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Okul Müdürü Hasip ÇERİKAN'ın açılış konuşması ile devam etti. Okulumuzda bizimle lise hayatına başlayan öğrencilerimizin mezuniyet törenini düzenlemenin gururu,onuru ve heyecanı içerisindeyiz dedi. Öğrencilere başarı belgelerinin takdimi ile süren program,kep atma töreni,pasta kesme töreni, mezuniyet dansı, mezuniyet kınası ve en sonunda canlı müzik eşliğinde streslerini atmaları ile son buldu.Artı Eğitim Kurumları; yolunuz bahtınız açık olsun, ileriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı iş insanları güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu biz Artı Ailesine yeter dedi.